Manchester United har kunngjort en ny samarbeidsavtale med Santander Consumer Bank.

Fotballklubbens fem-årige samarbeidsavtale med Santander Consumer Bank begynte med lanseringen av det offisielle Manchester United kredittkortet i Norge 3. august. Santander Consumer Bank er den norske avdelingen av kundefinansdivisjonen til Santander, en av de største finansgruppene i verden.

Ettersom Norges offisielle Manchester United supporterklubb har flere medlemmer enn noen annen klubb på kloden, er landet et ideelt sted for å lansere det første to-sidige Manchester United kredittkortet i Skandinavia.

I tillegg til selve kredittkortfunksjonen, som ivaretas av Santander Consumer Bank, får fans som søker om kredittkortet også en rekke eksklusive fordeler kjent som ‘Red Rewards’. Ved å bruke Manchester United kredittkortet, får fans fordeler av en rekke klubbrabatter inkludert 10 prosent på kjøp i Megastore på Old Trafford og på nettet, 10 prosent på middag på ‘Red Cafe’, samt 20 prosent rabatt på museums- og stadionbesøk. I tillegg får fans tilgang til en billett-hotline hvor de kan sjekke tilgjengelige billetter og kjøpe billetter til hjemmekamper.

Som et tilleggsinsentiv for å søke om et kort, vil det også bli arrangert en rekke konkurranser og premietrekninger som vil tilby fans sjansen til å vinne en-gang-i-livet turer til Old Trafford og klubbens treningsfelt i Carrington, og også en rekke signerte skjorter og souvenirartikler. Richard Arnold, Manchester Uniteds kommersielle direktør, kommenterer: «Som Manchester United er Santander en verdensomspennende organisasjon med et verdensomspennende publikum – med nesten 102 millioner kunder og over 15.000 avdelinger i hele verden. Den er et varemerke som gjenkjennes umiddelbart, og våre fans kan stole på dens erfaring når det gjelder å kunne tilby konkurransedyktige banktjenester.

«Med mer enn 600.000 norske tilhengere og den skandinaviske supporterklubben som den største noe sted i verden med over 45.000 medlemmer, gleder vi oss over å kunne tilby disse fansene det offisielle Manchester United kredittkortet fra Santander Consumer Bank. Dette er det eneste offisielle kredittkortet som tilbyr ‘Red Rewards’ til våre fans i Norge, og viser vår takknemlighet og anerkjennelse av klubbens stadig voksende fanskare.»

Santander Consumer Banks kortdivisjon kommenterer:”Det gleder oss å kunne samarbeide med en slik ledende klubb og fans i Norge. Kortprogrammet er utviklet i samarbeid med Manchester United og deres lokale supporterklubb. Vårt mål er å knytte supportere nærmere til klubben. Kortet inkluderer fordeler som ikke er tilgjengelige med andre kort eller supportere som ikke har et Manchester United Visa kort. Vi håper dette blir Manchester Uniteds supporteres kortvalg».